mgr Oliwia Tran

Kontakt: oliwia.t@fundacjapandora.pl
Specjalizacja: diagnostyka ADHD i spektrum autyzmu, konsultacje psychologiczne, poradnictwo psychologiczne

Konsultacja online: 180 zł
Terapia online: 180 zł
Diagnoza online: 180 zł

O mnie

Jestem psycholożką o specjalności klinicznej, absolwentką Uniwersytetu SWPS w Poznaniu. Ukończyłam liczne warsztaty i szkolenia, m. in. z terapii poznawczo-behawioralnej zaburzeń lękowych i depresyjnych, Terapii Skoncentrowanej na Rozwiązaniu TSR (I) oraz pomocy osobom uzależnionym i współuzależnionym od alkoholu. Aktualnie jestem w trakcie studiów podyplomowych na kierunku psychotraumatologia.

Odbyłam praktyki na Oddziale Psychiatrycznym Kobiecym w HCP w Poznaniu, a w ramach pomocy psychologicznej wspierałam osoby z rodzin dysfunkcyjnych. Zajmuję się diagnostyką neuroróżnorodności, zaburzeń osobowości oraz wszelkiego rodzaju zaburzeń psychicznych.

Oferuję wsparcie psychologiczne osobom dorosłym w spektrum autyzmu, z ADHD, obniżonym nastrojem, zaburzeniami lękowymi, niskim poczuciem własnej wartości, nadmiernym stresem, obniżoną satysfakcją życiową, trudnościami w nawiązywaniu relacji czy wyznaczaniu granic, osobom znajdującym się we wszelkiego rodzaju kryzysach życiowych oraz tym, którzy po prostu chcą funkcjonować lepiej.

W pracy z klientem najważniejsze jest dla mnie indywidualne podejście oraz nawiązanie relacji w atmosferze akceptacji i zrozumienia. Chętnie Cię wysłucham, wesprę i potowarzyszę w zmianie.

Rezerwacja wizyty